SHOPPING

 
Vet faktiskt inte om man har lagt ut denhär bilden men aja!
 
 
Hejhej! Nu vaknade jag för en halvtimme sedan. alltså halv ett här.. Det är ju det som är bäst med helger!
Igår var jag på indianen på kvällen och innan på dagen gjorde jag inte så mycket, pluggade, kollade på solsidan, åt jättegod mat, typ så!
Och idag ska jag plugga, kolla på solsidan och om en liten stund ska jag mamma och sid åka till marknaden och kolla om vi hittar något!
 
PUSS

PAPAYA

 
 
Hej bloggen! imorgon är det fredag igen, då vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske sova över med någon, typ julia och sofi. MYYYS! kanske åka in till saladan och shoppa lite, vem vet? haha menmen, idag var jag i skolan som vanligt. vi hade långdag, alltså gick vi till fyra. när jag kom hem gjorde jag papaya till mig. när vi går långdagar äter jag alltid två mellis hahah, ett vid två och ett när vi slutat! och frukt liksom, hur gott?
 
'PUSS

SOPHIA GRACE & ROSIE

 
Domhär ungarna är bara föör söta! Det är verkligen värt att kolla på musikvioden, sedan kan ni ju kanske kolla vidare när dom är på ellen show. Där är dom ännu sötare!

5 SANNINGAR

 
 
 
# Jag har klockan på högerarmen, väven fast jag är högerhänt.
 
# Om jag kommer på något jag vill ha skriver jag upp det på telefonen medengång, annars glömmer jag bort det.
 
# Eftersom att jag är lång och smal passar inga jeans mig. vilket leder till att när jag är i sverige på vintern, går jag runt i mjukisbyxor, konstant!
 
# Jag hatar när folk inte har samma humor som jag, det är sååå jobbigt och irriterande!
 
# Jag älskar sommarlov, vem gör inte? men det är så härligt, speciellt att vara uppe hur länge man vill och sova hur länge man vill! sedan är det ju frukost vilket är något jag avskyr på vardagen men någon jag älskar på helgen/lov. 

NEW IN FRÅN VS

 
 
 
 
Domhär sakerna köpte Anneci och Linn med till mig från vs i Malaysia! Alltså mango temptation i hand and body cream och sheer love i parfym. och självklar luktar båda jättegott! hur nöjd somhelst!

LINDT LINDOR

 
 
 
 
Hejjj! Detta är ju bara föör gott! Ny godis favorit kanske? haha. iallafall. idag har jag varit i skolan, det vanliga haha. fick väldigt många uppgifter inskickade så det var grymt. efter skolan gick jag på yoga med Linn och Julia. Men nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt av solsidan.
 
PUSSI

TVÅ FRÅN VS

 
Typ två veckor gammal bild!
 
 
Hejhopp! Igår kom Anneci och Linn hem från Malaysia. och dom hade köpt med två saker från vs till mig. ni får se vad imorgon! Men blev verkligen supernöjd med båda två. Och idag gjorde vi ingen speciellt, eller jo. Jag kom nyss en från pas, min lillebror sid körde fire show för första gången. kommer bilder om någon dag och video!
Men imorgon ska jag, julia och sofi lära småbarnen på skolan en dans till julavslutingen. 
 
PUSS
 

FRUKT

 
 
Hej! Idag har jag varit med sofi hela dagen. Vi har shoppat, badat och tagit massa bilder och så. Vi åt middag på sai nam med Emil och kollade lite på idol. det var jättekul! på förmiddagen shoppade vi lite i saladan, köpte smink, bikini och frukt. När vi kom hem tog vi bilder på frukten haha, så standard! Nu ska vi typ kolla på en film eller nåt, sen sova!
 
PUSS

FREDAG

 
Bild på sminket jag fick av mina kompisar när jag fyllde år!
 
 
Idag slutade vi 12 och då gick jag hem. Vid fyra gick jag och mamma på yoga. när vi var där och gjorde någon pose, ställde sig sofi och skratta åt mig hahahahahah! Sedan på kvällen var vi hemma hos henne och kollade på videos från när hon typ va 10 år, hahhahahha!
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. först plugga sedan kanske vara med sofi typ. juste, jag vet verkligen inte vad jag kan önska mig i julklapp. KRAM
 
Vad ska ni önska er?

KONTAKT

 
 
 
 
Mail: [email protected]
 
Videofyme: Sol Lannebjer
 
Instagram: sollannebjer
 
Kik: sollannebjer
 

BUSIGA SMÅBARN

 
 
 
Hello! nu sitter jag med datorn, kollar vad jag vill ha från vs. För anneci ska åka till Malaysia och då ska hon köpa till mig och två andra. 

När vi slutade idag gick jag, Sofi, Hannah och Anneci och fikade. Efter det gick jag anneci tillbaka till skolan och gjorde nån matteläxa. Sen kom hanna och sofi och gjorde en bilduppgift. Sen gick vi bara hem. När jag kom hem låg det 4 busiga ungar sängen och kollade på film. Innan hade dom vart inne på mitt rum och stökat ner... men nu ska jag fortsätta med min bild uppgift!
 
PUSS

LEMON SOFT DRINK

 
 
 
 
Hej sötisar! Idag är jag hemma och pluggar som sagt.. Håller på med geografi och dricker Lemon dricka! såå god! Snart ska jag och pappa gå ner på stranden och äta lite lunch! Sedan när mamma kommer hem drar vi ooch köper en nyårsklänning som jag har hittat, och bokar dykning på fredag!
 
PUSS

AMAZING WATER

Bilden är från igår!
 
Hello! Tog denhär bilder igår, och omg, vattnet är så himla fint! Sick! Och det skulle inte sitta helt fel med navel piercing på denhär bilden! får ta och göra det snart. Iallafall, Idag var det en helt vanlig dag. Men imorgon är jag hemma från skolan. Ska plugga hemma för att hela skolan åker iväg på olika saker. Och på fredag blir det nog dykning på koh bida. har bara dykt på koh haa tidigare så ska verkligen bli jättekul, om mamma hinner boka. men det blir nog inga problem!

PUSS

MY BABES

Bild från i fredags!


Hejjj! Jag vet att min blogg suger just nu. För det första går det inte att kommentera och sedan så har det varit väldig dålig uppdatering... men inte mycket längre! Är nästan helt klar med designen.. Så den kommer upp idag, det lovar jag! 
Men idag ska vi åka till någon strand och typ bada och sola, ska ta lite biilder också!
På kvällen blir det pas och imorgon är det skolan, igen..
 
PUSS

AUSTRALIEN

 
 
 
 
 
 
Domhär bilderna är från australien. För 8 år sedan, tror jag! 

MORGON PEPP

Hej sötsiar! Förlåt tusen gånger om att jag inte bloggar varje dag. Men har inte kommit in i den rutinen här en haha. i sverige så bloggade jag varje dag. (på en annan blogg) Men i thailand så orkar man inte riktigt. Aja.
 
Okej, jag vaknade imorse av att något lät jättehögt. Såklart så regnade det. Det har regnat hela natten, från igår kväll klockan ungefär 8 till imorse till ungefär 10. Så när jag vaknade kände jag verkligen inte för skolan, kände mig nästan sjuk. Så jag hämtade telefonen och kollade instagram. så hade ett inspokonto lagt upp denna bild.Så då kände jag att jag skulle kämpa mig upp och iväg till skolan! haha PEPPPP
Men just nu sitter jag och pluggar. för i helgen ska vi åka till krabi! ska bli GRYMT! kommer antagligen köpa lite saker iallafall. 
 
PUSS

HELGEN

 
 
Ja, mina ögon var ju väldigt hemska på denhär bilden men jajajajaja.
 
 
Hejjj! Tänkte berätta snabbt om helgen. I fredags slutade vi halv tolv! då gick jag hem med anneci en stund, sedan åt vi lunch tillsammans. Sen gick vi hem och gjorde absolut ingenting. På kvällen träffade jag sofi och anneci, så gick vi och åt middag på easy bar. När vi nästan hade ätit färdigt kom julia, emil och svante. vi satt där en stund och bara snackade. sen gick vi till indianen och kollade på fireshow. haha så standard på fredagar. 
 
På lördagen var jag först med Julia och sofi, vi bada, sola och åt glass, haha standrad de med. Sen på kvällen träffades vi i klassen för att fira min födelsedag som var för en månad sen.. menmen, det var värkligen jättekul. vi åt å¨nån resturang sedan gcik vi hem till mig och kolla på film. Något roligt var att när vi åt stängde dom av strömen (på den resturangen) och då trodde vi ju att det var strömavbrott. Men då kom två killar med gitarr och började sjunga happy birthday.. haha så gulligt! sedan kom dom in med glasstårta, lagom med mums!
 
Till sist, söndagen. Jag var med sofi hela söndagen. vi åkte till holliday villa och åkte vatten rutschbana, det är alltid lika kul! vi filmade även med kameran under vattnet, har inte kollat på dom än men vi får se hur filmerna blev!

M&M´S

 
 
 
 
Hellu sötisar! nu är det lördag igen! wohooo! seriöst, jag kommer inte ihåg någon lödag som jag inte har ätit m&ms. det är fett skumt för jag äter det inte i sverige. här i thailand klarar jag mig inte utan det en minut, men i sverige (i somras) var jag inte sugen på det någon gång. haha ett inlägg om godis..
Men idag ska jag antagligen träffa någon, sola, bada fota, haha det vanliga! Sen på kvällen ska vi fira min födelsedag! Kommer bli grymt!
 
PUSS

TVÅ DJUPA

 
 
Hejhej. just nu ska sitter jag och pluggar lite. ska göra bild och en spanska uppgift sen är jag klar. Lika bra att göra det medengång, för en gångs skull haha! Ikväll ska jag antagligen gå ner till indianen. men när jag är klar med läxorna ska jag träffa sofi, vi ska väl fota, bada, sola typ
 
PUSS

MAC

 
Oh my lord vad jag älskar domhär produkterna från mac, haha! 
 
 
Helloo! Imorgon är det FREDAG. tror inte så många har missat det men tänkte bara påminna er. Då går vi ju till tolv. Efter skolan ska jag nog vara mwd någon. typ sola, bada och så. och antagligen gå till indianen på kvällen!
 
KRAM

CAROLINE COSTA

Då:
 
 
 
 
Nu:
 
 
 

LIGHT FALL

LIGHT FALL
Klicka på bilden som ni vill komma till hemsidan jag gjort collaget på.
 
 
Hello! Idag var jag i skolan som vanligt, inget speciellt. När jag kom hem slängde jag ihop detta collage.
Och nu ska jag plugga lite, så jag får längre jullov haha. 
Men i söndags kom sofi! då träffades vi på kvällen och gick till moon och käka glass. I måndags var vi i saladan och shoppade. Kommer lägga upp bilder på det jag köper lite dåochdå. För det blir typ att vi åker in ofta och köper lite saker varje gång.. Hehe. Sedan igår fotade vi men jag har inte fått bilderna än, men tror jag kommer fixa en header av dom + ny design.
 
KRAM
 

BEKÄNNELSER

 

# Jag har jättesvårt att veta när jag ska använda de och när jag ska använda dem.

 

# Jag går oftast och småtuggar på en isbit. så gott med is haha..

 

# Om någon stavar fel skriver jag automatiskt den rätta stavningen med en "*" efter.

 

# Om jag gör "vill ha/behöver ha" listor blir alla 5000 sidor långa haha.

 

# I Thailand äter jag glass heeeela tiden, så sjukt gott!

 

# Jag äääälskar att kolla på disney serier, typ som hannah montana och sam and cat.

 

# När jag är inne på weheartit kan jag sitta och kolla på bilder i timmar!


MUSIC FAVS

 
 
 
Ellie Goulding - Burn // Ylvis - The fox // Katy Perry - Roar 
 
Miley Cyrus - Wrecking ball // Taylor Swift - 22 // Ariana Grande - The way
 
Miley Cyrus - 23 // Pitbull - Feel this moment // Avril Lavigne - Here´s to never growing up
 
Selena Gomez - Slow down // Miley Cyrus - Ordinary girl // Austin Mahone - What abouat love