NEDRÄKNING

 
Hejhej! Nu har jag vaknaat och ätit frukost. Idag ska jag nog bara vara hemma eller träffa någon kompis.
Det blir nog inte något sola idag inte, vädret är inte på topp om man säger så!
 
Igår träffade jag lite kompisar och så. Vi gick lilte på stranden, satt och snackade och gick till 7 eleven och köpte godis, för vi gick upp till Elin och Mathilda och kollade på film sedan!
 
Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir.. Tror jag äter med familjen någon stans, sedan runt 20 så ska alla träffas och
så ska vi vara resten av kvällen. Så nu är det väl bara att börja räkna ner för det nya året.
 
KRAM

NAGLAR

 
 
Domhär naglarna har Em gjort! Hon är verkligen hur grym som helst!
Hon har 3 permar med 1000+ olika mönster. sedan får man ändra färger och så om man vill. så om ni är på koh lanta (thailand) och vill fixa naglarna, RING HENNE! Hennes nummer är 082455618. En vanlig målning (som den här uppe) kostar 250 baht. alltså runt 60 kronor, så sjukt billigt! Hon gör ever gele, 3d och massa mer olika sorter naglar! dock är det lite dyrare...
 
KRAM

GRATTIS PAPPA

j
Bild på mig, Hannah, anneci, Linn, Julia och Sofi som vi tog för någon vecka sedan!
 
Idag fyller pappa år! Han fick frukost på sängen och lite presenter. Nu ska vi åka iväg till Crown.
Vi får väl hoppas att dte inte börjar regna då haha. Alla gånger vi har vart där har det börjat regna aa förutom en gång då haha! Ni får nog några bilder senare! Och imorgon är det julafton lovelove!
 
PUSS

JULKLAPPAR..?



Två snabba mobilbilder från idag!


Hejhej bloggen! Just nu ligger jag i sängen ovh håller på med IPaden. Kollar weheartit ovh instagram typ. Ikväll ska jag antingen gå ovh kolla på thaiboxning, eller träffa lite kompisar eller bara vara hemma.
Tidigare idag var jag med sofi. Sedan träffade vi Julia, hennes kompis, David och Jens. Ovh vi åt typ glass. Sen gick jag sofi och Julia hem till Elsa för hon hade typ glögg eller vad man ska kalla det. Sen gick vi ner på stranden och träffade Anneci, Hannah och Hannah och typ gick hela stranden fram och tillbaka. Sem gick jag bara hem och nu har jag duschat.
Alla andra dagar har jag vart med någon kompis sedan på kvällen har vi ätit middag och sedan bara suttit och pratat. Men nu ska jag typ gå och beställa var för jag är jättehungrig haha. och juste, imorgon fyller min pappa år och i övermorgon är det julafton, hehe, har bara köpt en julklapp men det får vi väl lösa haha!

PUSS

JULAVSLUTNIG

 
(gammal bild)
 
 
Hejhej! Igår kväll hade vi julavslutning. Vi sjöng och dansade typ. Efter det gick alla i klassen och åt och sedan satt vi bara och pratade hela kvällen. Ikväll ska  vi nog också äta middag och så.
Just nu har jag precis vaknat och sitter och äter frukost. Sitter och väntar på att julkalendern och paradise hotel 16 ska komma ut haha! senare idag ska jag typ vara med några i klassen, bada och sola typ!

JULLOV IMORGON


NEW IN FRÅN KRABI

 
 
 
 
 
 
Detta köpte jag i Krabi i helgen. Jag hade det verkligen jätte bra! Vi bodde på ett hotell som hette Riverside.
aja, jag köpte iallafall:
 
-Hårfärg till mitt hår, måste verkligen färga det någon dag..
-Fake Louis Vitton nässesär, svart och grå.
-Liten hjärtformad parfym flaska, som jag kan hälla någon parfym i och sedan ha med den i skolväska.
-Någon parfym som typ heter wKo, vet inte vad det är för märke men den luktar sjukt gott.
-Läppstift från Sivanna, en vekdig vardaglig färg.
-Lipbutter från Revlon, i en lite murkare rosa färg.
-Två armband, ett med tre hjärtan och ett som typ är som en kedja.
-Rosa tränings skor från Adidas, som verkligen är hur sköna och fina som helst.
-Strumpo till det, också jätte sköna.
-En fake Marc Jacobs tröja, ville haft en svart eller vit men det fanns bara en röd kvar haha.
 

IN KRABI

 
 
 
 
Heej! nu är jag på en dator butik i Krabi för att blogga hahah, nej men pappa ska typ köpa några hörlurar.. 
Jag har haft det jatte bra. shoppat och lite så. vet inte om jag åker tillbaka till koh lanta ikväll eller imorgon, men det får vi se. 
 
PUSS

INGA .SE SIDOR

 
 
 
 
Hej! förlåt att jag inte bloggat, men .se sidorna funkar inte i typ hela thailand. det är sjukt irriterande.
dom funkar bara ibland i typ 5 minuter, så jag får blogga snabbt nu.
Men.. typ hela veckan har jag varit med sofi! hahah, men nu ska jag gå och äta, sedan ska vi åka iväg till Krabi.
Typ fixa någon sak inför när vi ska åka till Bali. sedan ska vi typ shoppa haha. men nu är jag så hungrig,
så jag håller på att svimma.
 
PUSS

OKEJ ATT BLI KALLAD SMAL? NEJ

 
 
 
 

Detta har jag längtat efter. Nicole, min förebild. Den absolut finaste människan i världen känner exakt likadant som mig. Detta inlägg kommer handla om att vara smal, hur det är och hur det känns.

 

Jag har varit mode intresserad i drygt tre år nu. Men jag har aldrig kunnat köpa domdär perfekta snygga jeansen (eller andra klädesplagg). Jag är ju lång och smal, därför blir det extrasvårt. Min största dröm de två senaste åren har vart att äga ett par svarta jeans. I somras hittade min kompis dom. Jag blev verkligen hur glad som helst.

 

Om jag får en kommentar som är ”gud vad smal du är” så ser jag inte det precis som en komplimang. Men om någon säger ”gud vad perfekt smal du är” blir jag jätteglad.

 

En sak som gör mig väldigt irriterad är att det är helt okej att säga att någon är smal, men det är absolut inte okej att säg att någon är tjock! Det jag har försökt säga i hela mitt liv, både till lärare och till personer i min ålder. Det är precis samma sak, att kalla någon tjock som att kalla någon smal! Inget av det är okej.

 

Innan ni kallar någon något eller så, kolla upp vad det betyder, eller kolla upp vad sjukdomen innebär. Sedan tror folk att bara för man är smal, eller underviktig har man anorexia, vilket inte är sant.

 

Bara för att man är smal har man inte anorexia!


GLASS OCH VÅFFLOR

 
Bilden är tagen för typ 3 veckor sedan
 
 
Hejhej! Förlåt att jag inte bloggat. Det blev något fel så det gick inte att gå in på .se sidor i hela thailand. så har inte kunnat blogga. Men, lite om helgen. I fredags var jag och alla andra på indianen. Vi hade superkul! Sedan på lördagen
hade jag lite feber, men det gick bort så på kvällen träffade jag Julia och Sofi! Vi var först hemma hos Sofi och hade det bara allmänt kul.  vi började dansa (av någon anledning?), så märkte vi att Rasmus, Robin och Svante stod utanför hennes balkong och kollade på oss haha! Vi garvade så mycket när vi såg dom.
Vi gick upp i lägenheterna med dom och spelade pingis. Jättekul haha! Lite senare kom Hannah och Gabriella.
På söndagen vaknade jag typ tolv och då gick familjen ner på stranden och åt frukost. Sen sa Sofi att jag skulle komma till weed view, så jag stack dit. Jag och Sofi gick bara fram och tillbaka på stranden, blev faktiskt ganska brun haha!
Vi snackade och lite så. Sen bestämde vi oss för att åka in till saladan och shoppa. Det var sjukt varm men ändå värt det. Hon köpte naked 3 paletten, två örhängen och jag köpte en bikini, en real techniques puder borste (!!!)
och två par örhängen! Verkligen jättejätte nöjd! (det kommer en bild på allt)
 
PUSS

SÖTASTE PÅ LÄNGE

 
 
Hur söööt? satt med öppen mun hela tiden när han dansade!

SYSLÖJD

 
1
Bild från i går!
 
 
Just nu sitter jag och gör syslöjd och kollar på massa grymma ungar som sjunger och dansar på youtube!
Fast mitt smalben (från knät ner till foten) är heeelt bortdomnat. omg, såååå obehagligt. Seriöst. så sjukt äckligt att jag känner med min hand att mitt ben är där men benet känner inget, usch och fy! åhh påriktigt jag svimmar!
Men,Idag var det en helt vanlig skoldag, eller nej, vi gick till fyra. men inget speciellt.. Imorgon blir det nog indianen och träffa lite roligt folk!
 
PUSS

NU EGOPICS STRAX STRANDEN

 
 
 
Lite egopics i spegln innan stranden!
 
Hej! Kom precis hem från kolan och ska dra ner till stranden. Sola, bada och läsa en go bok! kanske träffa någon. så här blir det inget mer skivet nu!
 
BYE

MYSIG & ENKEL

 
 
 
Hejhej! fyra dagar sedan jag bloggade nu. Får verkligen ta och skärpa mig. Just nu ligger jag i sängen med sött och blått knä. slog knäskålen rakt ner i skolan igår, klant! Så jag har sjukt ont nu och kan knappt böja det..
menmen, åt nyss middag, pasta och tonfiskröra. och nu ska jag lägga mig och kolla på någon film!
 
PUSS

HELLO DECEMBER