HALLOWEEN

 
Hejhej! såhär såg min sminkning ut idag. Kan nog fixa en video på hur jag gjorde den. Om ni vill?

UNDER VATTNET #1

 

SOL & SURF

 
 

Hejhopp! Idag var jag på indianen ett tag. Solade, surfade och lite så. När jag kom hem skulle jag plugga lite men då började det regna, åska och blixtra... Men jag pluggade lite iallafall. Blir så sjukt trött när det är dåligt väder haha.

När jag hade pluggat färdigt gjorde jag halloween sminkningar på mig och min bror. kommer bilder på det sen!
Nu ska jag försöka lägga upp videon från i förrgår. för det funkade inte igår..

PUSS


CROWN

 
 
 
 
Hejhej! Idag var jag på crown med mamma och lillebror. badade en stund sedan blev jag sugen på pommes så köpte det, och varm choklad eftersomatt det börja regna och blixtra. Så ja, frös rätt mycket. Och oh my god, pommesen och vanilj milkshaken smakade precis som donkens haha.
 
Men lite efter jag kom hem kände jag mig varm och självklart hade jag feber. Så nu ska jag kolla på någon film och bara ta det lugnt. Ska också försöka lägga ut videon från igår på youtube!

WHITE

 
 
 
 
 
Hellooo! Idag var vi på holliday villa och solade, tog bilder och så. Kommer bilder imorgon. När jag kom hem sminkade jag mig och tog domhär. filmade lite under vattnet med vår kamera på holliday så redigerade den också. så den kommer upp om någon dag.
 
PUSS

THE FOX

 
 
haha påriktigt jag grvar på mig. en låt som har ungefär 168 787 000 träffar på youtube, som handlar om hur en räv låter. hahahah lyssna snälla, ni kommer få er ett gott skratt haha!

TIPS PÅ HEMSIDOR

Kläder/skor:
www.choies.com - jättejätte snygga kläder, speciellt toppar.
www.nelly.com - har märkes kläder, skor, smink, allt!
www.sheinside.com - har till exempel GEEK tröjor.
 
 
Skönhet/kropp&doft:
www.lyko.se - har till exempel victorias secrettio
www.nordicfeel.se - som  är en parfymsida. men som även har smink, negellack, hud & hårvård. och allt är mycket billigare än i butiker. och något jag älskar med nordicfeel är att det är gratis frakt. 
 
Accessoarer/skal:
www.iboom.dk - sjuuuukt snygga mobilska. och jättebilligt också
www.stylebystories.com - har jättesnygga saker men speciellt smycken som också är jättebilligt.

SEMESTER INSPIRATION

 
 
Alla bilder förutom 3an och 4an är från weheartit! 3an är min och 4an är zara larssons!
 Och juste, ni får gärna följa mig på weheartit! "sollannebjer
 
 
Hej sötisar! Åh domhär bilderna asså! Blir så sjukt inspererad så det är sick. Vill bara dra ner på stranden med någon kompis och ta egna sånahär bilder! Får nog göra det någon dag.
Idag är det söndag, och imorgon är det måndag... BUT I DONT CARE CUZ I HAVE HÖSTLOV!
Hahaha. Nej men det är sjuuuukt skönt med lov nu. känner att jag behöver det!
 Har dock fått med mig matteläxa, teknik uppgift och en bild uppgift. men det går snabbt! ska nog sätta igång med något av det medengång! Det är ju perfekt väder för det. När det är soligt vill jag bara ut och sola så då är det jättesvårt att plugga. och när det är regnigt blir jag astrött och vill bara kolla på film! men nu är det lite mulet. so thats good!
 
KRAM

FIRESHOW

 
 
 
 
 
Helluuu!! Domhär  bilderna är från igår kväll! så igår va vi på indianen hos pas. det var fireshow och lite så. hade jätte kul, träffade hanna och maja där med deras kompisar från sverige. träffade också emil, emil, svant och hannah.
Vi hade iallafall jättekuuul!

MY BIRTHDAY

 
 
 
 
 
 
 
 
Halloj!  Fyllde ju år för två veckor sedan och tänkte att det var dags att berätta om min dag nu!
Så, jag vaknade till att mamma, pappa, sid & zac sjöng för mig. Då fick jag mina presenter som inte var upplevelser. Först fick jag en typ "läppglans-palett" som det även var fyra jättejätte fina och bra ögonskuggor i, och två blushes. Sedan fick jag en annan palett som det mest var ögonskuggor i. Det vaar 28 olika fäger, alla är jätteeefina och superbra! Sedan var det två olika puder, ett ljuste och ett mörkare, tror jag kan använda det som är lite mörkare men absålut inte det ljusa. Sedan var det också två till blushes.
Sen fick jag en bb cream i stick form. alltså ett bb stick. dock var det lite för ljust men det passade bra när jag tog på ett lite förmörkt puder!
Sen fick jag en fotlänk med massa olika fäger på. En parfym som har världens sötaste förpackning och luktar verkligen supergott! den litar ganska sött och fruktigt. Och sist till det BÄSTA! MAC!!! (haha) lite överdrivet excited, men ajajajajaja. Jag fick iallafall ett läppglans i färgen 12 (ville ha läppstift, men det fanns inte), en blush i färgen M04 och tre ögon skuggor, en blåglittrig i färgen 22, en silverglittrig i färgen 09 och en ljusljus rosa/lila, nästan vit, i färgen 15.
Och juste!!! höll på att glöma, jag fick ju lite saker i sverige, som liksom "förpresent" eller vad man kallar det. Då fick jag en sminkborste från h&m (eller två som satt ihop), en väska från h&m, JÄTTEFIN, verkligen, en bikiniöverdel också från h&m och två produkter från victorias secret! En body mist och en body lotion i lukten vanilla lace, alltså vanilj. Så, det var the stuffs jag fick. glömde en sak till haha, av min farmor fick jag guldkort på grönalund till sommaren, och av min mormor och morfar fick jag pengar, vet dock inte hur mycket men det får vi se när jag kommer hem! 
Efter det gick vi ner och åt frukost. sedan berättade mamma och pappa vad vi skulle göra den dagen. Vi skulle bo på hotell en natt, jag skulle få massage och nagellacksmplning. sedan fick jag även något dykpaket typ, fem dagars dyk med tre dyk varje dag!
När vi skulle åka stannde jag och mamma och hämtade min födelsedagstårta som vi hade beställt, och oh my god vad god och fin det var och som tur är så har vi kvar typ en fjärdedel, mumsmumsmums!
När vi kom till hotellet sprang jag runt och fotade massa saker och sedan åt vi tårtan som lunch. Efter det fotade jag lite mer, solade och badade! Sedan var det dags för nagellacksmålning och efter det massage, massage är nog det bästa som finns i thailand förutom sol, glass och bad! (haha).
På kvällen gick vi ut och åt middag på black. Åt pommes och kyckling med ost i, muums, jättegott!

EFTERLÄNGTAT HÖSTLOV

 
 
tröja - thailand // jeans - dr denim
 
 

Helloj allihopa! Här uppe ser ni min outfit från idag. Men just nu sitter jag och kollar igenom portkod 1321. tror det är fjärde eller femte gången nu, haha! Tidigare idag slutade jag ju skolan för HÖSTLOV! asskönt! sedan gick jag hem, vi åt. jag fotade lite och så. Ikväll ska jag antagligen gå ner på indianen. om det inte spöregnar.. ska träffa hannah där också! Så blir det lite fire show och bara myspys!
 
 
KRAAM

KLIPPT OCH FÄRGAT

 
 
 
Heeej! Klippte och färgade håret i söndags så här får ni två bilder!
 
Lovioo!
 

GECKOÖDLA

 
 
 
 
 
 
Halloj! Igår när vi kom hem från resturangenhittade vi domhär sötisarna + en till. Vi har alltås tre sånahär som bor i vårt kök. dom är verkligen supersöta!
Men, jag slutade för ungefär en timme sedan. vi slutade två idag. Nu ska jag spela in en engelska dialog.. Sedan ska jag nog skriva klart om klimatzoner i geografin. Tror jag gör det vid poolen så jag får lite färg samtidigt ;)
 
PUSS

SYSTEM KAMERA

 
 
 
Hej babes! Idag fick jag en SYSTEM KAMERA! #haaajppp
Är verkligen överlycklig! TACK PAPPA! Fick också indigo pearl shampo och balsam.
Så nu kommer jag blogga mer, med mer bilder och så! Och juste, det är en Nikon D40 med ett 18-55 mm objektiv
 
BYE BYE

nelly.com

Hej! jag tycker att ni alla ska gå in på ----> nelly.com <---- genom att klicka HÄR
Dom har sjukt snygga märkes kläder, skor, accessoarer och smink till ett bra pris!
Här nere får ni lite bilder på smink, kläder och skor. om ni vill köpa något av det eller kolla vad det kostar osv. är det bara att klicka på den bilden!
UGGS från ugg australia. Klicka HÄR eller på bilden för att se vad dom kostar osv!
 
 
Hunters från hunter (haha). Klicka HÄR eller på bilden för att se vad dom kostar osv!
Concealer från Make Up Store. Den heter Cover all mix concealer. ni kan klicka HÄR eller på bilden för att se vad den kostar osv!
 
Jätte fin topp från Nly Trend. ni kan klicka HÄR eller på bilden för att se vad den kostar osv!
 
Så, där har ni några jätte snygga/bra saker från nelly.com! Hoppas ni kikar in och kollar vad dom har för snygga saker till ett bra pris! och kanske tillochmed köper något? det tycker jag att ni ska göra!

DYVING ON KOH HAA

 
 
 
 
 
Tänkt berätta om när jag och julia dök på koh haa i onsdags. och självklart så är jag så smart att jag råkade radera alla bilder på kameran... så ni får nöja er med någon från google och några som jag och julia tog med hennes kamera. Så, över till dyken. Vi gjorde tre dyk och på det första dyket gjorde vi övningar eftersom att det var 6 månader sedan julia dök, och 8 månader sedan jag dök. Vi gick upp efter en halvtimme, kanskeee? för vi frös supermycket, vi drack ett glas oboy och sedan somnade vi båda.. (hahah) hade en jätte cjut bild på julia när hon sov men självklart var ju den på kameran... ahhhh! Men när vi hade sovit blev vi väckta... och vi skulle göra oss iordning för det andra dyket. vi såg inte jättemycket, eller jo, men inget liksom ovanligt eller vad man ska säga.. ingen haj, sköldpadda, bläckfisk eller såå.. på tredje dyket så vi inte heller så mycket "coolt" men vi såg en skorpinjonfisk som är farlig, kommer inte ihåg om man dör av den men den är iallafall farlig..
Det var det. nästa gång jag dyker kommer det antagligen bli med julia igen. och då kommer jag ta med våran undervattenskamera. så jag kan ta bilder eller filma. vet inte riktigt hur det bilr.
 
Men ni får har det så bra så hörs vi, PUSS
 
juste, inlägget om min födelsedag kommer upp imorgon!

SVAR PÅ 1 FRÅGA

 
Hej läsare! Fick en kommentar igår, tror jag att det var? iallafall, jag tycker att det är bäst att hon/han/hen får svar på en gång. (se frågan och svartet längst ner i detta inlägg).
Men idag var jag i skolan som vanligt. Vi gick till 16... och nu har jag precis kommit hem och ska äta mellis (igen). Påriktigt, jag äter verkligen helatiden. sick! Sen ska jag nog plugga eftersom att jag inte var i skolan igår, och sedan så måste jag ju berätta om min födelsedag som var i lördags och hur min och julias dag var igår när vi dykte!
 
 
Hur mycket kostar baby lips från mabyline i Thailand?

Det beror lite på vart man köper men runt 20-30kr. Och dom är i en annan modell, lite smalare och en annan kork, så dom ser inte ut som dom "riktiga" men dom är fortfarande inte fake, inte för jag vet hur ett lipbam kan vara fake men aja. som ni ser på bilden, den första är såna som finns här, och den andra är såna som tillexempel finns i usa. 

DYKNING IDAG

 Bild på mig och anneci för några veckor sedan!
 
 
Hej readersss! Kommer inte gör något inlägg idag, eller kanske när jag kommer hem!
För nu ska jag och julia åka iväg och dyka. nästa gång jag dyker kommer jag ta med våran gopro, så jag kan ta bilder på det jag ser! men nu måste jag gå för jag blir snart upphämtad!
 
KRAM

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

favortit dricka? omg, mango juice, sååå sjukt gott. sedan är det ju cola och fanta exotic.

bästa kompisar just nu i thailand (årdning) Det är svårt att få bästakompisar i thailand när man vet att det kommer dröja innan man får träffas igen, men blev ju väldigt tajt med sofi förra året. 

gillar du skolan, tar du den seriös? Jag har inget emot skolan men jag älskar den inte. Men det finns det inte många som gör det så jaa.
 
Älskar din blogg, men blogga oftare :) Tack, ska försöka.

Favorit mat i thailand (säg 5 st, ska snart dit och vill veta vilka som är goda) Det beror sjukt mycket på vart man äter. Men tycker du ska testa friterad kyckling eller friterade räkor. alla tycker det är sjukt gott!

favorit färg? rosa, om det är färgfärg annars är det strandard färgerna vit, svart och grå.

fav. glass? Det går verkligen inte att välja, gillar nästan alla glassorter. Men mjukglass, vitchoklad och glass med någon slags mint smak är bäst!
 
Vad har du för vs saker? Love spell, body mist. Endless love, body mist. Vanilla lace, body mist och vanilla lace i body lotion.

hur gammal är du? Jag är 13.

Kan du blogga oftare?
Ska försöka, men det är väldigt mycket i skolan just nu. 

kan du börja med youtube?
Ja det ska jag försöka göra när jag har köpt en kamera:)
 
bästa vän i thailand, bara en. Då måste det bli sofi som jag lärde känna förra året.
 
har du gjort din header själv? är det dina bilder också? Ja, jag har gjort header själv i ipiccy tror jag, men bilderna är från weheartit.
 
Vad heter du på kik? sollannebjer
 
vad heter du på instagram? sollannebjer
 
Födelsedag? 12 oktober, född år 2000.
 
Vad vill du helst ha för vs sak? har gjort en wanties lista där det är en en heldel vs produkter, tryck HÄR för att komma dit. men helst av alla så är det mango temptation i body mist. 
 
Är du nöjd med din kropp? relativit, jag är glad att jag är smal och inte tjock men det är väldigt jobbigt att behöver köpa short i samma storlek som 8-åringar har och att det inte finns några "riktiga" jeans som passar mig.
 
Får du ofta kommentarer om att du e smal? Ja det får jag, men jag vet redan det så det är inget jag bryr mig om.
 
hur har du det i thailand? Bara bra!
 
Vad tycker du om att bo i Thailand? Det är väldigt skönt! Vintern är ju det värsta som finns så, this is amazing for me! Men självklart saknar jag kompisarna och slänkten!
 
inte riktigt en fråga men kan du visa upp dina födelsedagspresenter :) Ja, ska skriva ett inlägg snart:)
 
Vilka saknar du? Gud, kan inte räkna upp alla men det är väldigt många!

Pojkvän?
Nope.
 
Vad heter dina kompisar i Thailand? Det är svår fråga haha. Vissa kompisar är bara här i någon månad vissa är här i 10 månade som jag så det är tillochfrån. och sammanlagt är det jättemånga.

Lär du dig mycket i din skola?
Ja det gör jag, annars kan jag ju lika gärna stanna hemma.
 
Favorit mat? sushi, åhh, så sjukt underbart gott haha.

Favorit godis?
choklad!
 
har du någon gång färgat håret? Ja, har egentligen råttfärgat hår men har mörkbrunt nu.

FOTO: NATUR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Halloj! Eftersom att detta är en foto, mode och skönhets-blogg kommer jag lägga ut lite naturbilder mm. ibland.
Nu är klockan 18:19 här. Vi kom precis hem från resturangen. Jag åt chicken cashew (kyckling med cashewnötter) det är bara sååå sjukt gott!
Om några dagar tänkte jag svara på frågestunden. Tänkte göra två delar eftersom att det kommer in nya kommentarer hela tiden! Men, nu måste jag göra en religionsläxa om judendomen, lite hjälp kanskeee? (haha)
 
Måste gå nu, hejdå!

FRÅGESTUND

Bild som jag tog i somras!
 
 
Halloj, tänkte dra igång en frågestund. Så ni får fråga så många frågon ni vill om vad ni vill! Så svarar jag om någon vecka eller så :) och kom ihåg att ni kan vara anonyma!
 
KRAMISAR

UNDERBAR FREDAG

 
 
 
 
 
 
Hej allihop! Idag är det fredag, tror inte att någon har missat det men aja. Då går ju vi till 12:00 i skolan, sååå skönt med lång helg! Då åkte vi iallafall till en resturang osm heter Somewere else. Vi åt lunch och drack shakes. Vi badade också en heldel, det var verkligen surfvågor, jätte stora vågor! Vi var där till kanske fem. Sedan åkte vi hem och duschade och lite så. Sen gick vi ut en snabbis och åt! Och nu sitter jag på mitt rum, ska sätta på en film tror jag! Men vi hörs! Och glöm inte att kika in imorgon då det är min födelsedag ;) :)
 
KRAM

REGNSKOGSVANDRING

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heej, som ni kanske vet så var ju skolan iväg på renskogs vandring. Så tänkte berätta lite om det nu!
 
Då går man på en stig i regnskogen. Tills man kommer fram till en/några krottor som vi gick in och kollade i. I den första grottan var det bara en ganska stor spindel. Och tydligen en blodigel som bet sig fast på min hand... Trodde dom bara fanns i vatten men nope. Sedan i andra grottan var det bara som en smal gång med lågt i tak.  I den tredje och sista grottan fanns det 10-20 fladdermöss. Dom var dock inte så stora men det gjorde ingenting för det var läskigt som det var, hehe. Sen såg vi något djur som satt i trädet. Vi trodde först att det var en sengångare men det var det inte (man såg det på huvudet och så hade den typ hud mellan armarna). Men när vi kom tillbaka till skolan så majlade vi till Skansen i Stockholm och frågade vad det var för djur och det var tydligen en malajisk pälsfladdrare!
Sedan fortsatte vi att gå mot VATTENFALLET! Vi var där och badade ett tag. Då såg vi en bäbis-vatten-orm. Men den gjorde absolut ingenting, om jag skulle haft en bild på den och visat, hade ni alla skrattat för den är så liten, haha. Sedan gick vi bara till baka till bussen.
 
Men jag tänkte ha en frågestund snart. startar nog den någon gång under helgen.
Men ni får ha det jättebra så hörs vi
 

PUSS

SAKNAR

Tre bilder som jag har tagit. Den första och den sista är på Sofi (men mina byxor, haha)
 
 
Bild 1: Som sagt, bild som jag har tagit på Sofi med våra hallon smoothies.
Bild 2: bild på på cupcakes som jag, Sofi & Michelle bakade hemma hos Sofi. Sååå gott!
Bild 3: Typ som 1:an, bara att denhär är lite ljusare och att en smoothie är högre upp.
 
Kom till Sofis blogg HÄÄÄÄÄR. och Michelle bloggar inte längre och vet tyvärr inte vad hennes gamla blogg heter :( ;)
 
KRAMISAR

BOKAT RESA

Outfitbild från idag!
 
Hej läsare! Idag har jag inte gjort så mycket. va bara i skolan och sedan gick jag hem och gjorde smoothie.
Igår bokade vi en flygresa! Gissa vart vi ska! FEL, haha nejmen vi ska åka till Bali. Vi blir där ungefär 8 dagar på sportlovet. Tänkte göra ett litet inlägg om Bali med lite bilder och så!
 
Men jag funderar lite på vad ni vill ha för inlägg? vad ska jag lägga upp för bilder och vad ska jag skriva om? Åsikter? Visa saker? Tipsa? Wanties? KOMMENTERA!

KALAS

 
 
 
tjabbaaa! Idag hade min lillebror Zac kalas eftersom att han fyllde år för någon vecka sen. Inte jättemycket att skriva om det, ni vet säkert hur barnkalas funkar. Dom lekte iallafall lite sedan var det glass och lek igen.
Innan alla kom åt vi mat och jag fotade lite. 
Imorgon är det mondag igen. Matte och svenska prov. inte sådär jätterolig start på veckan. Men vi hörs iallafall.
 
PUSSSS

STEGRADE OCH KROCKADE

Bild från i somras!
 
Hejhejhejhejhej! Som ni kanske såg i mitt förra inlägg stegrade och krockade vi i fredags. Tänkte berätta hur.
Så, då i fredags skulle vi skjutsa hem två personer. Först skulle vi åka upp för en pyttepytte liten backe, då stegrade vi med tuktuken. Sedan gick det ungefär tre sekunder så flög jag ut ur tuktuken (satt längst fram) så slog jag i huvudet i en palm och ramlade ner på marken. Och pappan som vi skjutsade slog först i huvudet i taket, på kanten liksom. och ramlade sedan ner på backen. Han berättade att idag när han vaknade var hans kudde helt blodig. så jaaa, så kan det gå. men det var inte så allvarligt iallafall. Och farmor, du läser nog detta i chock, men det gick braaa! Dont worry, be happy. Tryck-------> HÄÄÄÄÄÄÄÄR så ser du översättningen, haha.

FREDAGS

 
Första bilden är på pressenterna hon fick av oss och dom två sista är på mig innan vi åkte. 
 
Helloooo! i fredags var vi och firade Alice som fyllde 4 år. (hon hade bjudit hela skolan)
Jag trodde att vi skulle vara där till ungefär 18:00, men jaa, vi åkte därifrån klockan 23:00. Klockan 18 slutade barnkalaset. Så vissa åkte hem då men vi och några andra stannade kvar. Vi beställde pizza och efter det badade jag och Hannah. Hade glömt bikini så fick bada i underkläder men det gjorde ingen;) Att bada i poolen när det är heeeelt mörkt ute är nog det bästa som finns. När vi skulle åka hem skjutsade vi två personer som bodde på resortet brevid. Och då, hahahhahhaha, först stegrade vi sen krockade vi... Dock gick det bra men kan skriva om det i ett annat inlägg senare.
 
PUSS

YOGA

 
 
Jag i rosa tröja och svarta shorts!
 
Hejsan svejsan! För någon vecka sedan var vi på oasis yoga och testade på att yoga. Det var faktiskt väldigt roligt. Tror att jag ska börja! Finns inte så jätte mycket att berätta om yoga. Men jag tyckte iallafall att det var roligt. Vi får åka iväg ungefär varje vecka med klassen och ha "thai-tema" Denna gång fick vi yoga. man kan få plantera ris, rida på elefanter, ha batikmålning, thaiboxning och massa mer! Om ni vill han jag skriva lite om när vi har haft "thai-tema". Snart kommer jag skriva om regnskogsvandringen!
 
KRAMISAR!

GLASS SOM VANLIGT

Bild som Hannah tog på mig i våras!
 
Hej finisar! idag var jag i skolan som vanligt. Pluggade matte hela dagen så var helt slut när jag kom hem. Så då passade det perfekt med en film! Lite senare åkte jag och mamam och handlade lite. bla en födelsedagspressent till mig! 12 oktober. 10 dagar kvar! Cant wait! Men sen på kvällen gick vi och åt mat på sawasdee. Där träffade jag Anneci och Linn så vi åt vid ett eget bord. När vi hade ätit, vet ni vad vi gjorde då?
köpte glass på moon (haha). hahaha så typical oss i thailand. 
 
Önskeinlägg? Kommentera!

SMINK/BODY CARE WANTIES

1.eos lipbalm i strawberry sorbet. 2. eos lipbalm i sweet mint. 3. eos lipbal i summer fruit. 4. eos lipbalm i lemon drop.
Haha ganska många eos men alla säger att dom är hur bra som helst!
 
 
1. Victoria´s secret angel body mist. 2. Victoria´s secret angel body lotion. 3. Mango temptation body mist. 4. Mango temptation body lotion.
 
 
 
1.Hello darling body mist. 2. Pure daydream parfym. 3. Such a flirt body mist. 4. Such a flirt hand & body cream.
 
 
 1. Mac läppstift i någon rosa färg. 2. Mac läppglans. 3. Ljus rosa mac rouge. 4. Någon mac ögonskugga.
 
 
1. Isadoras sugar crush nagellack i silver och ljus rosa. 2. Maybelline fit me foundation stick. 3. Naked basics från urban decay. 4. Något/några opi nagellack.
 
 
Well, ganska mycket jag vill ha i smink & body care kategorin. Som ni såg la jag in några nagellack också men det är ju nagelsmink, ellerhuuur?
 
Puss på er!
 


SMINK/BODY CARE WANTIES

1.eos lipbalm i strawberry sorbet. 2. eos lipbalm i sweet mint. 3. eos lipbal i summer fruit. 4. eos lipbalm i lemon drop.
Haha ganska många eos men alla säger att dom är hur bra som helst!
 
 
1. Victoria´s secret angel body mist. 2. Victoria´s secret angel body lotion. 3. Mango temptation body mist. 4. Mango temptation body lotion.
 
 
 
1.Hello darling body mist. 2. Pure daydream parfym. 3. Such a flirt body mist. 4. Such a flirt hand & body cream.
 
 
 1. Mac läppstift i någon rosa färg. 2. Mac läppglans. 3. Ljus rosa mac rouge. 4. Någon mac ögonskugga.
 
 
1. Isadoras sugar crush nagellack i silver och ljus rosa. 2. Maybelline fit me foundation stick. 3. Naked basics från urban decay. 4. Något/några opi nagellack.
 
 
Well, ganska mycket jag vill ha i smink & body care kategorin. Som ni såg la jag in några nagellack också men det är ju nagelsmink, ellerhuuur?
 
Puss på er!