TIPS: AMAZON

 
 
 
Heej! Nu sitter jag i min säng och lyssnar på bra musik och har skrivit en lista på smink och sminkförvarings saker jag ska beställa från amazon. Tipsar verkligen er om den sidan, till exempel så är hunters, eos och hoola bronzer mycket billigare där! Jag får nog önska mig presentkort där när jag fyller år för allt jag ville ha kostade 1390 kr haha. Så kolla in sidan, grymt värt! ----> www.amazon.co.uk <----

ROS

 
 
Heej! jag har vart sjuk ända sedan i lördags och är fortfarande det. Idag har det varit strömavbrott från 9 till 16. Sov till typ 9 sedan åt jag frukost och sedan somnade jag om till halv 1. Sedan åkte jag och pappa ner till bananen och där låg jag och kollade på film. Sedan gick jag hem och kollade på pll haha.
Imorgon är jag hemma från skolan igen.. På fredag tror jag att vi ska åka till Koh Puh för att fira mamma och pappas bröllopsdag.
 
KRAM

POOL PARTY

 
 
I fredags var jag på poolparty hos mamma och pappas kompisar och massa andra familjer. Först badade jag med alla småbarn, så söta dom är haha! Sen var jag med William typ hela kvällen. Vi typ snackade och badade bara. När jag vaknade på lördan hade jag feber... och eftersom att jag fortfarande hostade så mycket så fixa vi pencelin till min.. Just nu väntar jag typ på att min familj ska komma hem. Vi skulle ju ut och dyka och snorkla idag men det blev intet för mig :( Så jag har kollat på pll hela dagen haha!
 
KRAM

10 JAG HAR...

 
 
Jag har vart i Thailand totalt 8 ggr.
Jag har gått upp på en vulkan.
Jag har aldrig brytit något.
Jag har vart på bilsemester i Australien.
Jag har räddat min kompis liv typ.
Jag har 2 småbröder.
Jag har alltid velat gå på gymnastik.
Jag har hoppat från 7:an när jag var typ 8 år..
Jag har modelljobbat för vinterkläder mitt i sommaren. Vilket var jäkligt varmt.

KVÄLLEN

 
fett suddig bild men ajaa.
 
Hejhej! nu är det Torsdag igen. Igår var vi och åt på Thai cat. Det var en familj på sklan som slutade så då skulle vi ha "avskednings-middag" typ. Så det var en rolig kväll! När jag kom hem kollade jag på ett avsnitt av pll och det gör jag nu också. Senare idag ska jag och mamma åka och boka bykning på koh haa till mig för just nu finns det valhaj där så jag hoppas på att se en av dem eller båda.
 
KRAM

NAGELTIPS

 
 
 
För att få starka & långa naglar måste man få i sig a-, b- och c-vitamminer. Vitaminerna finns främst i frukt. Om man inte gillar frukt eller så kan man köpa yill exemåel b- vitaminer i tillskott. Alltså i tablettfrom.
 
Om du har korta naglar kan du tryck upp nagelbanden för då ser det liksom ut som att naglarna är längre.
 
När man har målat naglarna för mycket och för ofta blir de lätt gula så för att naglarna ska få tillbaka sin naturliga färg kan du koka upp vatten och blanda det med salt. Låt blandningen svalna och stoppa sedan ner händerna i 20 minuter. Men detta måsta man göra ofta för att se resultat.
 
"Massera" nagelbanden ofta för då cirkulerar blodet i fingrarna snabbare och naglarna växer fortare.
 
Håll naglarna rena! Fixa med nagelolja då och då, det är bra för nagelbanden och då är naglarna snyggare! Man kan även använda en nagelborste för att hålla naglarna extra rena & ta bort smuts under naglarna.
 
Det är också bra att ha på handkräm på naglarna och inte bara på händerna! För då återfuktas även naglarna vilket bara är bra!
 
Om man vill kan man även ha ett genomskinligt nagellck hela tiden. För det skyddar naglarna!
 
 
 

GREEK SALAD

 
Bild på Grekisk salad från Bali!
 
Tja! Nu sitter jag och pluggar och lite så. Ikväll blir det mat (no shit) och lite PLL tror jag. Är redan nästan på säsong 3. Alltså på vardagen har jag verkligen ingenting att blogga om. Jag går till skolan, går hem, träffar kanske nån kompis, kollar film på kvällen och går och lägger mig. Så det blir ju bara roliga inlägg på helgen men vet inte riktigt vad jag ska skriva om på vardan, men vi får se! 
 
KRAM

PLL

 
 
Hejhej! Nu ligger jag i min säng och kollar på pll. Igår träffade jag Hannah, Julia, Emma och Henrik. Vi satt på stranden och hade det mysigt bara. Sen sov jag hos Hannah och då kollade vi på pll. Sedan idag har jag bara vart på stranden, och nu kollar jag på pll igen. Så himla bra serie! Och imorgon blir det plugg.
 
KRAM

MICHELLE

 
 
Hej! Idag har jag var med Michelle hela dagen. Vi gjorde typ inget, bara pratade haha. Men vi badade faktiskt och var i Saladan en sväng. Köpte ett par mys shorts där! Imorgon är det söndag och jag ska plugga lite. Efter som att jag inte har pluggat något denna vecka.. ;/